Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Дентисепт

стна хигиена, устна кухина, противъзпалително, неприятен дъх, регенерира лигавица, дезодорира


Биосанор капки

Дентисепт - идеален препарат за различни проблеми в устната кухина – обикновени афти, възпаления на венците или гърлото, след стоматологични интервенции. Комбинация от билкови екстракти и етерични масла за дезодориране и поддържане хигиената на устната кухина. Действа антимикробно и служи като дезинфектант за устната кухина и гърлото, при различни възпалителни процеси и увреждане на тъканите – намалява кървенето и ускорява регенерирането на лигавицата. Dentisept влияе добре при възпаление на венците, проблеми като пародонтоза или болки при кариес на зъбите.




Зъбите и венците представляват едно цяло. Точно затова уврежданията на зъбите водят до увреждане на венците. И обратното, ако венците не са здрави, страдат зъбите. Общото здраве на всеки човек до голяма степен зависи от качеството на храненето. Един от най-важните процеси в това отношение е храносмилането, което започва в устата. Хигиената на устната кухина и здравите венци са сред основните грижи за всеки човек. DENTISEPT е идеален препарат за предотвратяване и решаване на различни проблеми в устната кухина; съдържа подбрани етерични масла, грижещи се за венците, зъбната тъкан, устната кухина и гърлото. В състава на Dentisept е включен алкохолен екстракт от петопръстник, както и етерични масла от лютива мента, анасон, клинче, жалфия, американски бръшлян и тамян. Самият му състав показва, че сместа действа освежаващо и коригира неприятния дъх в устната кухина. Dentisept действа антимикробно и служи като дезинфектант при санирането на различни възпалителни процеси в устната кухина и гърлото, при инфекции и увреждане на тъканите вследствие на стоматологични процедури. Екстрактът от петопръстник намалява кървенето, ускорява кръвоснабдяването на тъканите и стимулира регенерирането на увредената лигавица, улеснява използването на зъбни протези. Благодарение на противовъзпалителното му действие Dentisept влияе добре при възпалени венци, проблеми като пародонтоза или болки при зъбни кариеси (успокоява зъбобола). Болезненото място се намазва с помощта на памучен тампон. Не са забелязани странични ефекти и противопоказания ако се използва според предписанията.
• идеален препарат при различни проблеми в устната кухина, независимо дали става дума за обикновени афти, възпаления на венците или гърлото, или пък за лекарски интервенции в устната кухина или върху зъбите
• действа освежаващо и премахва неприятния дъх в устата
• притежава антимикробно действие и служи като дезинфектант за устната кухина и гърлото, при различни възпалителни процеси и увреждания на тъканите (напр. вадене на зъб)
• екстрактът от петопръстник (Potentilla) намалява кървенето и ускорява регенерирането на лигавицата
• при възпаления на венците, проблеми като пародонтоза или болки в зъбите при кариеси
• при възпаления на гърлото – използва се за гаргара заради противовъзпалителното му и антимикробно действие
• няколко капки върху бучка захар могад да послужат като освежител на дъха
Препоръки при употреба: нанася се върху увредената лигавица с помощта на памучен тампон. При третиране на цялата устна кухина и гърлото 20 капки Dentisept се разтварят в 100 мл вода. Разтворът се разбърква добре и се използва за промивки (гаргара).



Продуктът вече не се предлага - можете да го заместите с Биосанор капки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации