Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ОКОЛООЧЕН КРЕМ

Цена: 15 мл 19,00 лв.
Кремът е 100 % натурален и има изключително благоприятно действие при намаляването на съществуващите бръчки и предотвратяване появата на нови, благодарение на високата ефективност на неговия състав, включващ екстракти от маргаритки и рунянка, гел от алое вера, морски колаген, масло от шеа, хиалуронова киселина и масло от кайсиеви ядки.  


РСИ
 намаление 
 15% намаление от 08.07. - 12.07.2019 г.  
19,00 лв  16,15 лв.

СЪСТАВ:  
JuvenEye, Екстракт от маргаритки, Екстракт от рунянка, Гел от алое вера, Морски колаген, Масло от шеа, Масло от кайсиеви ядки, Хиалуронова киселина  

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
JuvenEye - синергична комбинация на екстракти от маргаритки и рунянка, насочена към въздействие върху най-важните дерматологични процеси, причиняващи формирането и отговорни за устойчивостта на тъмните кръгове. JuvenEye активира жизнените процеси, позволяващи разграждането на хем (компонент на хемоглобина), който е тъмно оцветен и едновременно с това играе важна роля в причините за появата на тъмните кръгове. JuvenEye активира дермалното дрениране. Излишните течности, електролити и имунни клетки се оттичат по-ефективно. Чрез JuvenEye се намалява отлагането на меланин в кожата и се подобрява цялостното й здраве. В сравнителни проучвания, при които JuvenEye е тествана паралелно с плацебо варианти за третиране на околоочните зони, се наблюдава ясно намаляване на видимостта и площта на тъмните кръгове. 
Екстракт от маргаритки – Позната и използвана като лечебно растение в народната медицина. Екстрактът от маргаритки е с отлично действие при третиране на хиперпигментация.   
Екстракт от рунянка – Използва се в народната медицина. В рунянка се съдържат танини, кафена и хлорогенова киселина, умбелиферон, флавоноиди-лутеолин-7-глюкозид, захари, смоли, горчиви и слузни вещества. Има противовъзпалително, бактерицидно, стягащо, Прилага се при задържане на течности от организма. 
Гел от алое вера – Охлажда, хидратира, успокоява. Уникално и ефикасно средство за овлажняване и защита. Пренася хранителните и хидратантните съставки през всички слоеве на тъканите. Притежава антибактериално, хидратантно, регенеративно и противовъзпалително действия. Създава защитен филм върху кожата, с което предотвратява изсушаването. Подмладява кожата благодарение на съдържащите се в него хранителни съставки, засилва създаването на фибропласти, като по този начин стимулира производството на колаген, който прави кожата здрава и еластична. 
Морски колаген – Естествена форма на колагена. Той е основен компонент на кожата, костите, сухожилията, връзките и хрущялите, включително тези, които защитават ставите. С възрастта производството на колаген намалява, което води до първите признаци на стареене и загуба на еластичност на тъканите. Колагенът действа като мощен регенератор на кожата и стимулира обновяването на клетките, оставяйки кожата гладка и мека. 
Масло от шеа  – Маслото от шеа съдържа значителни количества ненаситени мастни киселини, витамини на красотата А и Е, и е богато на протеини и минерали. Мастните киселини са от съществено значение за овлажняването и възстановяването на кожата. Маслото стимулира клетъчната дейност, действа възстановяващо на нарушената структура на кожата, има забавящ ефект върху стареенето й, както и добри регенериращи свойства. Съдържа пълен набор от витамините, необходими за поддържането на здрава, добре хидратирана, мека и гладка кожа. Маслото от шеа е естествена защита от UV-лъчи и е хипоалергенно. 
Масло от кайсиеви ядки – подхранващо и омекотяващо масло, което лесно попива в кожата. Изключително подходящо е за дехидратирана, деликатна и чувствителна кожа. Богато е на витамин F. Успокоява възпаленията по кожата и спомага за регенерацията. Съдържа и природен восък, който действа като натурален филър. Препоръчва се особено при суха, деликатна, преждевременно състарена и възпалена кожа. Омекотява, подхранва, запазва влагата и активира обмяната на веществата. 
Хиалуроновата киселина е основен компонент на дълбокия слой на човешката кожа – дермата. Отговорна е за гладкостта на кожата, поради способността си да свързава големи количества водни молекули.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: 
Нанасяйте нежно с леки масажни движения сутрин и вечер върху кожата около очите, която трябва да е добре почистена. Внимателно разнасяйте от вътрешния ъгъл на окото навън.  

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ: 
- 100 % натурален крем, с екстракти от маргаритки и рунянка, гел от алое вера, морски колаген, масло от шеа и масло от кайсиеви ядки 
- благодарение на изключително ефективните си компоненти  и иновативната активна съставка JuvenEye, която представлява комбинация от растителни екстракти на рунянка и маргаритки, кремът намалява торбичките, тъмните кръгове и бръчките под очите 
- изключително ефективен за облекчаване на съществуващите бръчки и предотвратяване появата на нови 
- морският колаген позволява на слоевете на кожата по-добър обмен на енергия, като по този начин забавя ефектите на стареенето 
- маслото от кайсиеви ядки е много ценно за кожата, защото поддържа способността й да абсорбира влагата и я предпазва от изсушаване  
- маслото от шеа съдържа големи количества ненаситени мастни киселини, витамините на красотата А и Е, както и богат набор от протеини и минерали, регенерира зряла и набръчкана кожа, действа хипоалергенно и е естествена UV защита  
- алое вера гел хидратира кожата без да образува мазен филм, тонизира и има антиейдж действие

Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати. Не предизвиква алергични реакции.  

Д-р Ениса Кармазин

ОПАКОВКА: 15 мл  

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации