Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

BEAUTY капсули


Цена: 120 к. 70,00 лв.
BEAUTY капсули

РСИ      намаление       15% намаление от 23.10. - 27.10.2017 г.   
78,00 лв 59,50 лв.

Комплекс аминокиселини с L-Arginin, L-Ornithin и L-Lysin Аминокиселините са градивните елементи на протеините. В тялото на възрастен човек се съдържат около 9-11 кг протеини, от които 46% в мускулите, 18% в кожата, 4% в мастната тъкан и 10% в кръвта. Протеините непрекъснато се разграждат и отново се синтезират. Протеините в човешкото тяло се състоят от 20 аминокиселини. Не всички аминокиселини влизат в състава на всеки протеин. Благодарение на големия брой комбинации и различни молекулни маси, могат да възникнат много видове протеини с различни роли: някои участват в изграждането на клетъчни структури (кости, нокти, коса), други в изграждането на мускулите, други са транспортни протеини (например хемоглобин), хормон на растежа, а има и такива, които са с важна роля във формирането на имунната защита (имуноглобулини).
 Аминокиселините са разделени на есенциални и неесенциални. Човешкото тяло не може да синтезира есенциалните и ние трябва да си ги набавим чрез храната. По-рано се смяташе, че има 9 аминокиселини, принадлежащи към групата на есенциалните киселини. В допълнение към това, в последно време се установява, че в случай на необходимост тялото може да произвежда само 7 от 9 аминокиселини, и то в ограничени количества. Останалото може да се получи само чрез храната.
 Липсата на коя да е от незаменимите аминокиселини в организма застрашава здравето, а дългосрочният недостиг води до нарушения на функциите на организма и заболявания.
 Продуктът BEAUTY капсули е комплекс от три незаменими аминокиселини и е изключително подходящо средство за допълване на дневния хранителен режим на спортисти. BEAUTY капсули са препоръчителни най-вече за занимаващите се с фитнес и практикуващите бодибилдинг, както и за високоактивни хора, независимо от областта на тяхната активност, за лица чиято професия е свързана с високи нива на напрежение и изтощение от умствен или физически характер, както и за работещите тежък физически труд.

СЪСТАВ:
Аргининр Лизинр Орнитин

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Аргинин – L-аргининът е една от двадесетте най-често срещани в природата аминокиселини. Той е есенциална аминокиселина, необходима за производството на протеини. Помага при образуването на креатин, L-глутамат, L-пролин и глюкоза. Някои от симптомите на понижено ниво на L-аргинин в организма включват загуба на коса, обриви по кожата, трудно зарастване на рани и чернодробна стеатоза. L- аргинин се използва при проблеми със сърцето, кръвоносната система и кръвообращението, при облекчаване на болки, спазми и слабост в краката, както и за студени ръце и крака. Има съществено значение при клетъчното делене. Спомага бързото заздравяване на рани и е необходим за възстановяване на костите след фрактури. Ускорява изхвърлянето на токсичния амоняк от организма. Подобрява действието на имунната система. Стимулира синтеза на растежни хормони и натрупването на мускулна маса. Потиска натрупването на мазнини, като по този начин намалява риска от сърдечни заболявания. Той е изходно вещество за синтезата на азотен оксид и подпомага понижаването на кръвното налягане. Аргининът е изходно вещество и на урея, орнитин и агматин, необходим е за синтезата на креатин. Може да се използва и при синтезата на полиамини (стимулатори на мускулния растеж). Подобрява продукцията и жизнеността на сперматозоидите.
Лизин – есенциална аминокиселина. Името му произлиза от гръцката дума “lysis” и означава, разделяне, освобождаване. В допълнение към участието в изграждането на белтъци, той е от съществено значение за производството на колаген и по този начин има благоприятен ефект върху всички места, в които има наличие на колаген - съединителната тъкан, кръвоносните съдове и др., тъй като способства запазването на тяхната структура. Лизинът помага при образуването на колаген и е идеален за третиране на белези, стрии, бръчки по лицето, крехки кръвоносни съдове и др. Кръвоносните съдове, подсилени с лизин, са допълнително защитени от повреди и напукване. Допринася за създаването и поддържането на нормалната структура на косата, стимулира абсорбцията и усвояването на калция. Храненето на веганите и вегетарианците е по-бедно на лизин, поради което за тях се препоръчва приемът му като добавка. Препоръчва се също и на хора на диета, на работещите тежък физически труд, както и на спортисти.
Орнитин –  есенциална аминокиселина, която стимулира отделянето на хормона на растежа. Растежният хормон е един от най-важните, тъй като насърчавa изграждането на протеини в организма и една от неговите роли е да се ускори обмяната на веществата и да подтиква тялото да използва мазнините като енергиен източник. Подпомага работата на черния дроб и може да забави процеса на стареене.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- съдържа комплекс аминокиселини L-Arginin, L-Ornithin и L-Lysin, необходими за тъканите, които постоянно се възобновяват - кожа, коса, нокти, лигавица
- повишават енергията, дават сила и издръжливост
- ускоряват метаболизма и разграждат целулита
- подпомагат циркулацията
- подпомагат укрепването на мускулите
- спомагат укрепването на имунната система
- защитават кръвоносните съдове
- подпомагат работата на черния дроб
- намаляват нивата на холестерола
- балансират хормоните
- укрепват съединителната тъкан
- с добър ефект при третиране на белези, стрии и бръчки
- засилват либидото и у двата пола
- предпазват от остеопороза
- помагат при напрежение, стрес, тежка физическа и умствена дейност
- за подобрение по време и след прекарана болест
- подходящи и за юноши, спортисти и възрастни хора

ДОЗИРОВКА: 
Веднъж дневно се приемат по 4 капсули с малко течност на празен стомах, точно преди лягане и/или един час след тренировка.

ОПАКОВКА: 120 капсули.

Количествено съдържание на съставките на продукта:
Хранителни вещества                                                         За дневна доза (4 капсули)
L-Аргинин HCL                                                                    4 g
L-Лизин HCL                                                                        4 g
L-Орнитин                                                                            4 g




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации