Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Нашето тяло има механизъм за самолечение: Мислите влияят нашите клетки

Енергийно лечение, квантово лечение, Лечение, Природолечение, Лечение на рак, Самолечение,
Нашето тяло има механизъм за самолечение
Клетките ни се влияят от нашите мисли! 
Здравето на мислите Квантово лечение енергийно лечение био лечение самолечение

Квантовата наука откри как да изчистим негативния резонанс в тялото си и възстановим здравословната честота в тялото ни; за да мислим и чувстваме положително

Квантово лечение

Да сме здрави е естественото ни състояние. Това не е просто абстрактност, а физиологичен факт. Тялото ни има механизъм за самолечение, чрез който произвежда в точно определеното време необходимата ни доза естествени „антибиотици, имуномодулиращи, андитедпресанти, аналгетици”, всички необходими вещества или тъкани, нужни за противодействие на заболяването или увреждането, които организма ни претърпява.

Но стресът в живота ни, от проблемите, страховете, конфликтите, се натрупва като деструктивна енергия с негативен резонанс в клетъчната ни памет. Това блокира нормалните функции на тялото и води до болести и емоционални проблеми. Прочетете: Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми

Родени със способността за самолечение

Ние сме родени със способността за самолечение, но дори вярванията, убежденията, идеите, образованието, дадени ни от обществото, спомагат да бъдем потопени в една „Колективна Хипноза” и вярваме, че болестта е „нормално” състояние в живота ни. Втълпяват ни, че е нормално да бъдем болни, например, ако започнем да чувстваме главоболие, очите ни сълзят или имаме хрема, то е , защото имаме грип и трябва да отидем на лекар, и още по-лошо, да купуваме поредното противогрипно лекарство на мода.

А въобще не си даваме сметка, че при болестта тялото страда от многото токсини в него, които не успява да изхвърли. Приемането на химически лекарства може да птодтиска симптомите, но вкарва още повече токсини в тялото, коти още повече влошават ситуацията. Прочетете: Енергийно лечение на Сърцето

Квантовия ефект на мислите и чувствата

Трябва да обръщаме внимание какво съобщение пращаме към клетките на тялото си. Клетките ни обръщат особено внимание на образите, мислите, думите и чувствата ни… Ако си помислим, „Болен съм”… автоматично всяка една клетка в тялото ни започва да вибрира с тази декларация и това стартира поток от токсични вещества в цялото ни тяло… С други думи, грипът наистина започва да се развива. Но трябва да разберем, че тялото ни автоматично може да се справи с инфекциите, без никакъв проблем.

Това може да е доста груб примера за това как нашето тяло реагира на нашите мисли, думи, вярвания, образи и емоции… Но когато говорим за хроничен стрес, представете си колко деструктивно това е за здравето ни. Прочетете: Как да се излекувате от спомените

Как да се освободим от негативните мисли и чувства

„Здравето е твоето естествено състояние” Но когато на квантово ниво е натрупана негативна енергия в тялото ни става трудно, дори не възможно, да мислим и чувстваме по друг начин. Този негативен резонас ни кара да мислилм и чувстваме негативно.

С квантовия енергиен стик можем да изчистим този негативен резонанс от тялото си. Тази 'Магическа пръчка' възстановява здравословната честота в тялото ни; започваме да мислим и чувстваме положително; организма превключва в режим на самоизцеление, а не режим 'стрес'.

Купете си Квантов Стик. Слушайте тялото си, то само ще ви подскаже къде има натрупана деструктивна енергия, която трябва да изчистите. Минавате необходимия брой пъти с тази магическа пръчка и ще видите изключителния лечебен ефект.
Енергийно лечение, квантово лечение, Лечение, Природолечение, Лечение на рак, Самолечение, 
 


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Здравето на мислите Квантово лечение енергийно лечение био лечение самолечение


Здравето на мислите Квантово лечение енергийно лечение био ле

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации