Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ВИТАФИТ Сироп

250 мл 40 лв.

 ВитаФит е сиропна форма, съставена от силно концентрирани, студено пресовани сокове от черен бъз и арония, в които са добавени високи концентрации екстракти от теснолист живовляк, шипка, подбел, ехинацея палида, женшен, мащерка и листа от малина, подсладена с пчелен мед. Поради това съчетание, с приемането на малки дози от сиропа се постига максимален терапевтичен ефект. Препаратът е разработен с идеята за цялостна защита на организма от грипни и вирусни заболявания, чрез мощна стимулация на имунната система. Той е много ефективен срещу респираторни заболявания и кашлица. Благоприятства бързото възстановяване при простудни и грипни
заболявания. Продукт за деца и възрастни. Продуктът е научна разработка на Д-р Крум Бърдаров.


РСИ      намаление       20% намаление от 04.09 - 08.09.2017 г.   
40,00 лв32,00 лв.

СЪДЪРЖАНИЕ:
Силно концентрирани, студено пресовани сокове от черен бъз и арония, в които са добавени високи концентрации екстракти от теснолист живовляк, шипка, подбел, ехинацея палида, женшен, мащерка и листа от малина, подсладени с пчелен мед.

СЪСТАВКИ:
Черният бъз е растение със силни терапевтични ефекти, които могат да се използват за лечение и профилактика на голям брой заболявания. Има благоприятно влияние при заболявания на горните дихателни пътища – пневмония, бронхит, тонзилит и др. Способства за понижаване на висока температура, което се дължи предимно на гликозидните вещества в него. Той е отлично средство за укрепване на имунната система в борбата й срещу вирусните заболявания, особено в предзимния и зимния период, както и за регулиране на дейността на сърцето. Той е силно средство за лечение на дегенеративни заболявания и предотвратяване на ракови заболявания. Помага за отслабване, при високо кръвно, при гъбички, при язва и хроничен гастрит. При кърмене за стимулиране на млечните жлези.
Теснолистият живовляк е мощно средство при лечение на кашлици, бронхити и астма, стомашни и чревни възпаления, чернодробни и жлъчни заболявания, сърдечни болести, захарен диабет. Живовлякът е бил използван като панацея в някои индиански култури поради доста основателни причини - много от неговите активни съставки показват антибактериални и антимикробни свойства, противовъзпалителна и антитоксична активности. Незаменима е ролята на живовляка в приготвянето на сиропи за кашлица при бронхит и астма. Сиропът за кашлица с живовляк е препоръчителен и при настинка, както и при възпаление на гърлото.
Шипката повишава работоспособността и засилва съпротивителните сили на организма срещу простудни и вирусни заболявания. Тя е високовитаминен източник и укрепва организма от късна есен до ранна пролет. Използва се за укрепване на сърцето и кръвоносната система, при стомашно-чревни и бронхиални заболявания– заради съдържанието на пектини и танини. Поради високото съдържание на витамин С, каротин (провитамин А), ликопен, пектин, витамини В1 и В2, РР, К и флавоноиди я наричат царицата на билките.
Подбелът е незаменим природен лек срещу астма и болести на дихателния тракт и белите дробове като например кашлица, задух, ларингит. Полезен е при лечение на атеросклероза, ревматизъм, високо кръвно налягане и болести на стомаха и червата.
Ехинацеята е същинско чудо в съкровищницата на природата, до което е задължително да се докоснете, за да се радвате на крепко здраве. Тя не само подсилва имунитета, но и го изгражда при хора, при които той липсва. Ехинацеята облекчава симптомите на запушен нос, хрема и кашлица и помага за бързо справяне с инфекцията при простудни заболявания. Доказано е, че приемът на тази билка скъсява наполовина времето, за което протича болестта (грип, настинка).
Женшенът има общо тонизиращо въздействие върху организма. Той е един от най-силните имуностимуланти и има силен противовъзпалителен ефект. Също така е адаптоген - поради способността си да ни помага при ефективно адаптиране към физически, емоционални и външни стресови фактори. Спомага за засилване на психичните функции. Подходящ за профилактика и преодоляване на простуда и грип.
Мащерката има силно изразено антимикробно действие и мощно антиоксидантно действие. Тя е ценен източник на витамини и минерали. Подобрява дихателните функции и успокоява възпаленото гърло.
Листата от малини помагат при простудни заболявания поради своите противовъзпалително, антипиретично и отхрачващо действия. Подходящи са при вирусни инфекции чрез стимулиране на имунната защита. Препоръчват се при болки в гърлото и при възпалителни процеси.
Пчелен мед – той е най-полезният подсладител, а при това помага и за успокоение на възпаленото гърло.

ДОЗИРОВКА: 
Приема се сутрин на гладно, както следва:
- за деца от 3 до 7 г. – 3 ml
- за деца от 7 до 12 г. – 5 ml
- за възрастни – 10 ml
При настинка и грип:
- за възрастни 5 пъти по 5 ml дневно
- за деца от 7 до 18 г. 5 пъти по 3 ml
След прием на сиропа изпийте достатъчно вода. Може да се приема и предварително разреден с вода. Препоръчителен период на приемане – от 1 до 3 месеца. Д-р Крум Бърдаров

ОПАКОВКА: 250 мл

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации