Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Чудото на мигновеното изцеление: Енергийно лечение

Чудото на мигновеното изцеление:


Осъзнаването е основната част от квантовото лечение. Защо? Защото това ще разреши корена на проблемите на кваново ниво. Съвременната физика открива, че всичко около нас е море от енергия на суб-атомно (квантово) ниво. Ние сме духовни същества. Генерираните от нас мисли и чувства започват да създават определен тип енергия около нас (на това квантово ниво). Науката може да не е способна да регистрира духовните неща, но тя регистрира вибрациите на тази квантова енергия. Оказва се, че тя е в основата на нашето здравословно или болестно състояние.

Ние също, лесно можем да усетим и различаваме резонанса на тази квантова енергия. Стресът, страхът, ядът, депресията, всички тези състояния имат определена честота, която ги определя. Натрупана в клетъчната ни памет, тази енергия може да започне да доминира живота ни. Тогава ставаме хронично подвластни на тяхната вибрация и не знаем как да излезем от това нежелано състояние, което в крайна сметка води до физически и психически проблеми и болести на физическо ниво.

Енергийно изчистване с квантов стик

Първо трябва да осъзнаем, че това е енергия. Тя може да е натрупана от нашия живот, но може да е била заложена в клетъчната ни памет от предни поколения. И в двата случая ние просто можем да изцелим резонанса на тази енергия и така да се изцелим (а може би, освободим дори предците си и потомството си от тези проблеми). Просто трябва да се научим как да изменим тези деструктивни вибрации в здравословни. Прочетете, Квантово изцеление: Мигновено лечение чрез Квантово изчистване на био-полето

Как да направим това? За мен е лесно. Мога да почувствам деструктивната енергия в пациента. Мога да усетя къде и как тя влияе живота му и причинява болести. Мога и да я променям. С квантов мускулен тест е лесно да установим от къде идва проблема; от колко поколения назад, къде е локализиран и как да бъде освободен. Подсъзнанието ни има цялата тази информация. Но желанието ми е да науча всеки да прави това сам. Вече направихме няколко много успешни семинара. Днес енергийното лечение е лесно за всеки с помощта на новите квантови технологии. 

Квантовият стик прави точно това. Той използва необятното поле на нулевата енергия и коригира честотата в тялото ни към здравословна. С него всеки може да се научи да се самолекува. С кръгови движения с квантовата писалка и пасажи в обаста на болката, стресовате енергия започва да се изчиства. Времето на изчистване зависи от големината на тази деструктивна енергия. Някои неща ще отнеме минути, за други няколко сеанса от по 30 мин. Но в крайна сметка, веднъж освободена, организма моментално започва да се възстаноява. Често се учудвам, колко бързо става това, веднъж след като първопричината е премахната на квантово ниво.

Деструктивните мисли причиняващи болести и проблеми

Несъзнателното и осъзнатото циклене на проблеми в съзнанието ни, неизменно създава стресова енергия. Това са; тревоги за бъдещето, ядосване за миналото - водещи до яд, гняв, безпокойство или страхове. С времето този анти-продуктивен начин на мислене, неспирен умствен братвеж, се превръща в неконтрлиран процес (на автопилот).

Но не е само това. Дори когато осъзнаем, че е вредно и желаем да спрем, се оказва много трудно. Защо! Вибрациите които сме създали (или от миналото) ни карат да чувстваме и мислим точно така. И тук е красотата от ползването на квантовия стик. Променяйки този резонанс ние ще станем свободни. Съзнанието ни вече няма да е под контрола на тези негативни вибрации. Изведнъж сърцата ни се освобождават да чувстваме и мислим свободно - да бъдем себе си; да се чувстваме щастливи; да бъдем успешни и здрави. Само с опита, преживявайки това, вие ще стигнете до осъзнаването, че всяка болест може да бъде изцелена на енергийно ниво; че вие самите можете да го правите.

Ефекта от самолечение с квантов енергиен стик:

 1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни

2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле

3. Улеснява изцелението на тялото ни

4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им

5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия

6. За да се балансират и енергизират дизбалансите в тялото

7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания

8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем

Множество продукти с тази квантова-нано технология

Квантово лечение био енергийно лечение квантово изцеление чудото на мигновеното изцеление франк кинслоу

Как да ползваме био-енергийния стик
Квантово лечение био енергийно лечение квантово изцеление чудото на мигновеното изцеление франк кинслоу
Комбиниран стик с Американска и Японска технология
Квантово лечение био енергийно лечение квантово изцеление чудото на мигновеното изцеление франк кинслоу

Писалка на Кеше: Времето на пиене на хапчета свърши
Квантово лечение био енергийно лечение квантово изцеление чудото на мигновеното изцеление франк кинслоу 
КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН: йонизация 5000-7000

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации