Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик' - Чудотворна пръчка



йонизация до 2000 
Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'
Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'
Лечение на всякакви болки и болести с Био-енергия

Квантовия био-енергиен 'Нано-стик' е съвременна научна технология използвана все по широко в САЩ, Япония и Корея. Действието му се дължи на силната йонизация и био-енергия. Сплавите и кристалите в него моментално въздействат на всички телесни течности. Кръвните телца се разпростират правилно и тя достига до болните места. Това предизвиква моментален възстановителен процес. По тази причина квантовия стик се използва също и за подобряване качествата на водата и храната.

Използване на Квантовия Нано стикът:
  1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни
  2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле
  3. Улеснява изцелението на тялото ни
  4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
  5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
  6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
  7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
  8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем
Био-енергийният стик е много ефективен при болки в гърба, врата, мускулите и ставите;  за възпалени нерви; за предотвратяване на проблеми със сърцето, удар или инсулт, както и възстановяване от такива. Помага невероятно бързо за подобряване на кръвта, вдигане на имунитета и облекчаване на болки. Без проблеми можете да лекувате настинки, хрема, отпадналост и главоболие.

КВАНТОВ СТИК
Със силна йонизация и скаларна енергия. С намаление коло 70-80 лв. За сравнение Био-енергиен стик на Омега или Японската версия, струват над 100-200 Евро. Турмалинов килим на Корейската фирма Нуга-бест, с йонизация 2000, струва от 1000 до 2000 лв.




Личното ми впечатление: 

Личните ми впечатления може да са субективни и донякъде се различават от видеата за Квантовия стик, но това съм усетил и открил аз, до сега. Взех го от любопитство и за около ден спря болките в коляното ми, на което от месеци едвам стъпвах. До седмица напълно се оправих, само носейки го в джоба. При тренировки чувствам, че определено този крак, където го нося, не се уморява както другия. Бързо ми облекчава болките в кръста и раменете (там го ползвам за масаж - техниката е елементарна). При първи симптоми бързо отпуска ливните ми възли, от които започва възпаленито и така предотвратява заболяването (в случая имам чувството, че с кръгови движения става по-бързо, отколкото с масаж, но аз ги комбинирам). 

Гледайте демонстрации и вижте как хора, които с години са страдали от различни заболявания се лекуват само с няколко сеанса от по-няколко минути. Тази магическа пръчка въздейства директно за възстановяване на вашето ДНК, възстановява клетъчните вериги, както и енергийния дизбаланс причинил болестите. Всичко това става на нано ниво, като действа бързо и ефективно. Нано-пръчката просто напомня на тялото ви, какво е здравото му състояние - връща го към първоизточника.


Видео: излекуване на хронична болка в крака за броени минути

Какво е Kвантовия Нано-стик? 

Нано-стикът е природно устройство за генериране на енергия. Енергията е създадена специално, за да подмладява молекулярните структури във всички течности. Молекулярната структура кара всяка течност да станете по-хидратирана,  с по-добър вкус и увеличи срока й на годност.

с йонизация 6000 до 7000 и подарък

Създаден по съвременна Японска технология с 
множество полезни въздействия за човешкото 
Поставен в хладилник, енергийната честота на Нано стика пропива и прониква в храните; Всички течности, месо и плодове ще подобрят структората си, ще се овкусят и увеличат срока си на годност. Подновените молекулярни вериги стават сходни с тези в здравословната натурална изворна вода.

Подобно на плодове и зеленчуци, тялото бавно губи молекулярни вериги с възрастта. С Нано стикът те могат да бъдат ре-енергизирани и възобновени на молекулярно ниво, за да осигурят енергия. Хидратиращата природа на водата е важна за здравето. Подобрената молекулна структура на водата подобрява преноса на кислород в кръвта, помага за детоксикацията на свободните радикали, подобрява детоксикацията на черния дроб, и подобрява възприемането на хранителните вещества от организма.

Естествената енергия на Нано стикът подобрява съня, когато се постави под леглото и подобрява положителна ‘Чи’ енергия на тялото при носене в чанта.

От какво е направен Нано стикът?

Технически изобретени естествени минерали са кондензирани и структурно свързани заедно на молекулярно ниво, като се използват различни методи на високо температурни сплави. Комбинацията от минерали и техники на синтез произвежда каталитично преобразуване на енергия, развитието на дълготраен естествен резонанс, който има способността да бъдат прехвърлен към течността, подновявайки естествените молекулни вериги.

Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'

5 коментара:

  1. Взех го първо да пробвам и ми оправи ставите, даже тежки травми - в раменете, гърга и коленете и помогна. Това е нулева енергия - с други думи премахва негативната (болната) енергия и връща биополето във изначално чисто състояние. Автоматически организма си възстановява здравословните функции - тр. му само време да се възстанови.

    На мен почувствах възстановяването още първите дни и отне към месец и последните симптоми да се махнат. А не можех да стъпвам преди това.

    Същевременно прави течностите в организма по-ликвидни - така кръвта започва да снабдява болните места. Там е болно - понеже не се е снабдявало.

    Йонизацията се равнява на най-здравословната при изгрев на плажа... Така че прави сметка, ако си го държиш в близост.

    И още нещо, което постоянно ползваме, е за масаж. Направо цели всички болни места и страхотно бързо ги отпуска с леко разтриване. Затова гледам да не се разделям с него...

    Децата съм успявал да ги лекувам, при предписани антибиотици, само с 3-4 сеанса. Пред очите си съм виждал, как докато им правя и вече хремата, кашлицата и въобще болния изглед изчезват.

    Просто методите за ползване са много и разнообразни. Като го вземете трябва да изпробвате и да се учите. Казват, че няма болест, която не може да излекува - понеже всичките опират до био енергията на квантово ниво - на която той въздейства. Ясно, че не съм ги пробвал всичките, но от това което съм пробвал смятам, че наистина е така.

    Пробвайте с тези, 40-60 са нищо. Те саъчетават и Японската технология (струват по 400 лв.) и Американската (към 300 лв). Ако ви хареста, тогава се харчете да си купите тези скъпите - сигурен съм че си заслужават, но и тези имат същото въздействие, дори силата да им е наполовина - просто правиш двойно по-дълги процедури. ;)

    ОтговорИзтриване
  2. "Пробвайте с тези, 40-60 са нищо"- но смятайте колко се спестява от лекарства - добра кръгла сума се получава за мошениците фармацефти

    ОтговорИзтриване
  3. Вярно е, че можете да спестите. Ако го ползвате, разбира се! Преди използвахме много мазила за мускулни болки.. но с Енергийния стик вече не са ни нужни.

    Много бързо помага за Бъбреци!
    Но в основата на всичко е стреса - така че за всичко помага ;)

    ОтговорИзтриване
  4. От къде да си го закупим?

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации