Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КРЕМ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО И БАДЕМИ

Крем с масло от чаено дърво и бадеми

100 мл. 16,00 лв.
Изключителен крем, богат на незаменими мастни киселини и витамини А, В1, В2, В6 и Е, подходящ за суха кожа и кожа, склонна към раздразнения и екземи.

РСИ намаление      15% намаление от 17.06. - 21.06.2019 г.   
16,00 лв 13,60 лв.

СЪСТАВ: 
Масло от чаено дърво, Бадемово масло (студено пресовано), Витамин Е

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
Масло от чаено дърво – Най-мощният естествен антисептик. Предотвратява развитието на болестотворните микроорганизми, както и възпаленията, появили се в резултат на тяхното действие. Има силно действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси. Може да се прилага вместо антибиотични унгвенти. Подобрява регенерирането и реепителизацията на тъканите. Има анестетично и имуностимулиращо действие.
Бадемово масло (студено пресовано) – Източник на витамин Е, витамин B2, магнезий, мед, фосфор, манган, калций. Съдържанието на калций в бадемите е по-голямо, отколкото при всички други видове ядки. Полезните съставки в бадемите подпомагат хидратирането и изглаждането на кожата в дълбочина, като същевременно неутрализират действието на свободните радикали. Бадемовото масло съдържа голямо количество аминокиселини, биотин, ниацин, ненаситени мазнини и омега-6 мастни киселини. Богато е и на антиоксиданти, фибри и протеини. Маслото прониква много добре в кожата и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст. Предпазва кожата от преждевременно стареене, стимулирайки образуването на нови клетки. Попива бързо и нежно, успокоява и омекотява кожата. Характеризира се с благотворно действие върху суха и чувствителна кожа.
Витамин Е – Присъства в крема като естествено хидратантно вещество, което възвръща влажността на кожата, придава й еластичност и мекота, изглажда дребните бръчици, поддържа младежки гладка кожа, подпомага зарастването на рани и изгаряния, както и заличаването на белези и старчески петна. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Тонизира кожата, обогатява я с кислород, като й помага да постигне идеалния баланс между мекота, еластичност и хидратация.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: 
Нанасяйте крема на тънък слой върху третирания участък от кожата 2-3 пъти на ден.  
 
ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:
 - Бадемовото масло има благоприятен ефект при възпаления, дерматити, слънчево изгаряне, екземи и псориазис
- препоръчва се особено за суха и чувствителна кожа
- етеричното масло от чаено дърво има антисептични, антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства
- има превантивно действиe при ухапвания от насекоми и облекчава последствията
- ефективен при гъбични заболявания, херпес вирус, брадавици
- има противовъзпалително действие - предотвратява инфекции, възпаления и акне, подходящ при изгаряния - значително намалява последствията
- подпомага облекчаването на различни форми на алергия
- за предотвратяване образуването на стрии, като същевременно намалява съществуващите

Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати! Съдържа по-голямо количество етерично масло от чаено дърво от това в DRF-25 Крем с масло от чаено дърво.
Д-р Слободан Ралевич

КРЕМ С МАСЛА ОТ ЧАЕНО ДЪРВО И БАДЕМИ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации