Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

МАКА И ГУАРАНА Капсули РСИ

Цена: 120 к. 77,00 лв.


РСИ      намаление       20% намаление от 25.02. - 01.03.2019 г.   
77,00 лв 61,60 лв.

Формулата на енергията и жизнеността за жени и мъже. След напрегнатия работен ден от нас се очаква да се посветим на семейството, да бъдем добри родители, да изпълним домашните си задължения и при това да запазим усмивката върху лицето си. Трябва да си признаем, че това не винаги е толкова лесно. От една страна днешната заетост в работата и семейните задължения изискват от нас стабилно равнище на енергия, а от друга все по-многобройни стават предизвикателствата и навиците, за които хабим енергия и сили дори без да го съзнаваме. Понятието енергия често пъти се свързва с либидото. При лицата, чувстващи липса на енергия, освен намаляването на имунитета, честа последица са и намалената потентност и плодовитост. Импотентността и липсата на сексуален интерес се превръщат в част от ежедневието за все повече мъже и жени. Депресията, тъгата или намалената творческа способност са тясно свързани с правилното функциониране на репродуктивните органи.

СЪСТАВ:
Мака на прах, Екстракт от гуарана

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- повишава жизнеността и тонизира организма
- подпомага укрепването на имунната система и повишава издръжливостта
- намалява ефекта на стреса
- намалява чувството на депресия при жените
- облекчава проблемите на менопаузата и ПМС
- балансира хормоните
- повишава либидото

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Мака – Мака расте в трудно достъпните части на Андите, на 4000 метра надморска височина, където виреят много малко растения. Mака е изключително устойчиво и здраво растение, което прилича на ряпа и е символ на силата и издръжливостта на жителите на Южна Америка. Нейното лековито действие е било известно още на древните перуанци, за които корена на Мака в продължение на векове е бил източник на сила, издръжливост и плодовитост.
През 60-те и 80-те години на миналия век перуански, американски и немски изследователи отново откриват за света това растение, опазено от малкото жители, населяващи високите части на Андите. Благодарение на тях днес знаем, че тайната сила на Мака се крие в множеството активни вещества, съдържащи се в нея: мастни киселини, алкалоиди, танини, стероли и глюкозинолати, които влияят в изключително висока степен върху плодовитостта при двата пола. Регулирайки отделянето на хормони, Мака поддържа оптималното им равнище, а последица от това е подобряването на функциите на половите органи, което пък от своя страна директно влияе върху жизнения тонус на организма. При жените Мака облекчава проблемите в менопаузата и чувството на депресия (например при ПМС), а при мъжете засилва потентността, либидото, облекчава проблемите с ерекцията и подобрява плодовитостта. Еднакво ценена сред мъжете и сред жените, Мака е естественият отговор на проблемите с импотентността и липсата на сексуално желание. Заради енергизиращото й действие и ефекта на афродизиак Мака е наречена „природен еликсир”, респективно „природната виагра”.
Гуарана – Растението, подобно на лозова главина, има огромна популярност благодарение на високото съдържание на кофеин (2-3 пъти по-високо отколкото в чая или кафето). За разлика от кофеина обаче, то не предизвиква отрицателни ефекти, каквито са сърцебиенето и ускорения пулс. Гуараната представлява освежаващо, регенериращо средство, което ободрява, изостря вниманието, премахва умората и изтощението на организма. Бразилската гуарана (Paullina cupana) е ендемично растение, виреещо в Амазония, познато още преди хиляди години на древните маи и индианците. Тя съдържа веществото гуаранин, което е идентично на кофеина и традиционно се използва от местното население за стимулиране на енергията и активността. Вкуса на бразилската гуарана напомня на този на какаото. Тя стимулира жизнените функции, лесно се абсорбира в човешкия организъм и притежава способността да активира функциите на метаболизма. Жителите на Амазония я използват като естествен стимулант при тежки физически натоварвания. Като естествен източник на енергия, гуараната активира енергийните складове, ускорява метаболизма, особено базалния, което води до ускореното изразходване на мастните запаси в организма. Естественият кофеин, който не е претърпял термична обработка, както при кафето, бързо зарежда организма с необходимата му енергия. Кафе, чай... или гуарана? Разбира се, гуарана, тъй като съдържащият се в нея високоактивен и бързодействащ кофеин влияе върху кората на главния мозък, вследствие на което се постига бърз освежаващ ефект, мисленето става по-динамично и ясно, изчезват сънливостта и махмурлука. Интелектуалното напрежение се понася по-лесно, подобрява се асоциацията на идеи. Гуараната е особено добра за хипотониците – хората с ниско кръвно налягане, тъй като леко го повишава. Кофеинът от гуараната действа благоприятно върху кръвоносната система, подобрява бъбречната циркулация. Той облекчава чувството на умора в мускулите при интензивна физическа работа, така че увеличава трудоспособността. Оказва благоприятно действие и върху мускулатурата на вътрешните органи (гладките мускули), особено върху мускулите на жлъчните канали и бронхите.

ДОЗИРОВКА: 
Приемат се по две капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 120 капсули.

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителни вещества                                                  За дневна доза (2 капсули)
Мака на прах                                                                    640 mg
Екстракт от гуарана                                                         640 mg
от който кофеин                                                              153,6 mg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации